Over Sterkin

Sterkin is in 2005 opgericht door EnergieNed en Gastec N.V. (thans KIWA). Als onafhankelijke stichting beheert Sterkin de erkenningsregelingen voor elektrotechnische, gastechnische en waterinstallateurs. Voor 2005 waren de regelingen voor elektro- en gastechniek in beheer bij EnergieNed. De veranderingen in de energiesector en de gewijzigde wetgeving vormden de aanleiding voor het opzetten van een onafhankelijke stichting. De energiebedrijven hadden zich van Gemeentelijke energiebedrijven ontwikkeld tot landelijke energiebedrijven. En de energiebedrijven waren niet langer wettelijk verantwoordelijk voor wat zich achter de meter afspeelde. De branchegebonden regelgeving is sinds 1 juni 2004 geprivatiseerd.  
copyright 2012, C2 Installatietechniek b.v. Erkend Installateur
C2 Installatietechniek is een Sterkin erkende Installateur op het gebied van gastechnische en watertechnische installaties.

Ons sterkin nummer: 27006

C2 Installatietechniek b.v.
Home Aanbiedingen Ketels producten Sterkin Galerie Contact Over Sterkin

Conformiteitsverklaring

De conformiteitsverklaring is voor elke klant een must om te hebben. Hiermee kunt u aantonen bij uw verzekeringsmaatschappij dat uw installatie Gas, water of electra is aangelegd, onderhouden of gerenoveerd door een erkend installateur van STERKIN. Het werkt als volgt. Uw installateur geeft na het gemaakte werk een contactkaartje met daarop de gegevens van de installateur. Belangrijk is dat het erkenningsnummer van sterkin erop vermeld staat. U, als klant, gaat naar de website www.sterkin.nl en klikt op CONSUMETER. hier geeft u uw beoordeling over het geleverde werk. Bij voldoende beoordeling krijgt u een email met het bericht dat de conformiteitsverklaring door de installateur zal worden afgegeven. De installateur krijgt een email dat hij een goede beoordeling heeft gekregen en dat hij de conformiteitsverklaring kan uitprinten ondertekenen en opsturen. Meestal zal hij dit doen in samenhang met de factuur. Bij onvoldoende beoordeling zullen wij contact opnemen met de installateur en deze verzoeken het dispuut op te lossen. Bij een blijvend geschil zal een inspectiebureau uitsluitsel geven in de vorm van een bindende rapportage. Afhankelijk van de uitkomst zal de procedure worden voortgezet of afgebroken.
078-635 29 49
Waar advies en techniek samenkomen...
Sterkin