88,50= inclusief BTW*  63,25= inclusief BTW*  63,25= inclusief BTW*
C2 Installatietechniek b.v.
Zone regeling Home Aanbiedingen Ketels producten Sterkin Galerie Contact Over copyright 2012, C2 Installatietechniek b.v.

Het Danfoss Living connect Aktie pakket

bestaande uit: Hoofdbediening (CC) touchscreen 2 x radiografische thermostaatknoppen Ketelcontact Verdeel uw woning in zones en bespaar zo energie. De bediening is voorzien van een kleuren touchscreen in een modern design en is leverbaar met inbouw trafo of losse adapter. Via de bediening kunnen de verschillende vertrekken waar een Living thermostaatknop is geplaatst worden bediend, eventueel in combinatie met een ruimtesensor. Indien er in de ruimte een thermostaatknop in combinatie met een ruimtesensor is geplaats dan kan ook de heersende ruimte temperatuur worden weergegeven op de hoofdbediening. Per vertrek kunnen ruimte temperaturen en schakelmomenten worden bepaald (klokthermostaat functie) Zeer overzichtelijke en makkelijk te gebruiken bediening.
Thermostaatknop Living Losse danfoss Living connect radiatorknop De temperatuur kan worden ingesteld via de knop of via de hoofdbediening,
078-635 29 49
Waar advies en techniek samenkomen...
Danfoss Ruimtesensor • Om temperatuur van de ruimte te kunnen aflezen via de hoofdbediening, dient een ruimtesensor geplaats te worden.
Danfoss inbouw relais • Voor het aansturen van electrische apparaten zoals buitenverlichting of electrische vloerverwarming (electrische vloerverwarming altijd in combinatie met een Danfoss ruimtesensor)
Danfoss stekker relais • Voor het aansturen van electrische apparaten zoals buitenverlichting of electrische vloer verwarming (electrische vloerverwarming altijd in combinatie met een Danfoss ruimtesensor)
 575,= inclusief BTW*  58,75= inclusief BTW*
typ fouten en wijzigingen voorbehouden. (prijzen zijn geldig tot 31 december 2012)